PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Posredovalnica prostovoljskih del

SI
Naziv delaPomoč pri organiziranju delavnic in terapij za težko bolne ljudi33668
OrganizacijaZavod Z ljubeznijo
Lokacijaterensko - Notranjsko Krška regija- Pivka in okolica
datum_objave20.09.2022
Opis dela

Namen našega zavoda je pomoč ljudem s težko ozdravljivimi boleznimi. Organiziramo jim različne delavnice. Najbolj aktualne so slikarske delavnice, kjer ni potrebno imeti talenta, barve se samo polivajo, a kljub temu nastanejo čudovite slike. Izvajamo masažne trerapije na posteljah Ceragem, kjer se telo zelo sprosti in spodbudi imunski sistem k boljšemu delovanju. Organiziramo barse, tapkanje... Skratka trudimo se, da tem ljudem polepšamo dneve in jim damo možnost, da najdejo moč in pomoč pri nadljnjem zdravljenju. Potrebujemo prostovoljca, da nam pomaga pri organizaciji in sami izvedbi dogodkov na območju Občine Pivka. Želimo si, da bi naša dejavnost dosegla čim več občin in s tem ljudi, ki nas potrebujejo. Za lažjo predstavo kaj delamo si oglejte našo spletno stran: www.zavodzljubeznijo.si in FB Zavod z ljubeznijo.


Primerno za : Posameznike, Tujce


Področja dela : Ranljive skupine, Zdravje


Oblika dela : Drugo, Organizacija delavnic, prireditev aktivnosti


Pričakovane izkušnje :

Vozniški izpit. Prijaznost.


Trajanje dela : Dolgoročno sodelovanje


Št. ur na teden : glede na projekte


Kontakt : Andreja Trček   |  T: 031 690 570   |  E: info@zavodzljubeznijo.siVeljavnost objave : 20.09.2022 - 20.11.2022 | (Poteklo)

PRIJAVA NA ENOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h


Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2022 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki