PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Posredovalnica prostovoljskih del

SI
Naziv delaDružabništvo in sodelovanje na aktivnostih33689
OrganizacijaZavod Pelikan - Karitas, CPTC Višnja Gora
LokacijaVišnja Gora
datum_objave03.10.2022
Opis dela

Zavod Pelikan – Karitas nudi pomoč zasvojenim osebam in njihovem svojcem. V Višnji Gori imamo celodnevni pripravljani terapevtski center, kjer uporabniki začnejo z zdravljenjem odvisnosti. V programu je preplet dela (učenja za življenje), prostočasnih aktivnosti, individualnih in skupinskih pogovorov in druženja. V svoje vrste vabimo prostovoljce, ki ste pripravljeni med tednom ali ob vikendih preživeti kakšno urico, dve ali tri časa z nami in se nam pridružiti pri naših aktivnostih. Skupaj se lahko medsebojno bogatimo, povezujemo in vsakodnevnim dejavnosti damo dodatno vrednost.


Primerno za : Posameznike


Področja dela : Ranljive skupine


Oblika dela : Družabništvo, Spremljanje


Pričakovane izkušnje :

Za delo ne potrebujete posebnih znanj ali izkušenj. Jih pridobite sproti. Mentorstvo je zagotovoljeno. Zahtevamo pa kritičnost do vseh psihoaktivnih substanc.


Trajanje dela : Po dogovoru


Št. ur na teden : Vsaj 2h.


Kontakt : Mateja Debeljak   |  T: 051 339 725   |  E: zavod.pelikan@gmail.comVeljavnost objave : 03.10.2022 - 03.12.2022

PRIJAVA NA ENOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h


Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2022 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki