Print header

Podpora Slovenske filantropije

SVETOVANJA STROKOVNIH SODELAVCEV

Mentorjem in organizatorjem prostovoljskega dela na tej spletni strani in preko rednih dvotedenskih Prostovoljskih e-novic zagotavljamo obveščenost o pomembnih temah s tega področja. Članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij še dodatno obveščamo o novih priložnostih.

Na voljo smo vam za hitre informacije kot svetovanje in mentorstvo, predvsem o oblikovanju in vzpostavitvi novega prostovoljskega programa/dela, ureditvi notranjih aktov, podpori prostovoljcem, spremljanju prostovoljstva.

Prostovoljske organizacije povezujemo s sorodnimi organizacijami za oblikovanje novih sodelovanj na lokalni ali nacionalni ravni.

Na voljo smo vam po telefonu, elektronski pošti in po dogovoru osebno vsak delovnik med 8. in 16. uro oz. po dogovoru. Kontakt 

IZOBRAŽEVANJA PROSTOVOLJCEV IN MENTORJEV

Na Slovenski filantropiji že vrsto let organiziramo izobraževanja za mentorje. Ta trajajo od enega do pet dni, nekatera so brezplačna, druga s kotizacijo. Prednost udeležbe na izobraževanjih je v osebnem stiku, vedno pa potekajo v manjši skupini, da se lahko poglobimo v specifičnost primerov posameznih udeležencev.

V pomoč vam bo tudi naša ponudba izobraževanj za prostovoljce. Izobraževanja izvajamo tako na našem sedežu kot v posameznih organizacijah.

Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se

Slovenska filantropija FIHO
mddsz MJU
Euskladi.si Creatim Ržišnik Perc
Dostavljalec
Copyright © 2021 Slovenska filantropija, vse pravice pridržane | Politika varovanja zasebnosti | PiškotkiProdukcija: Creatim