Print header

Vsebinska mreža za podporo prostovoljstvu

Projekt Slovenske filantropije Slovenska mreža prostovoljskih organizacij, ki deluje kot vsebinska mreža za podporo prostovoljstvu, je do konca septembra 2019 pridobil sredstva Evropskega socialnega sklada na javnem razpisu Ministrstva za javno upravo v vrednosti 265.000 Evrov. 

Namen projekta je krepitev kapacitet prostovoljskih organizacij za razvoj kakovostnega prostovoljstva, razvoj njihove organizacijske strukture ter pridobivanje in širjenje njihovih znanj in veščin s področja prostovoljstva.
Preko  usposabljanj, svetovanja, mentorstva in informiranja bomo spodbudili kakovosten razvoj NVO in organizacij s prostovoljskim programom ter s tem gradili njihove kapacitete.
Pomemben element projekta je povezovanje organizacij in posvetovanje z njimi o vseh ključnih temah na področju razvoja prostovoljstva.
S spodbujanjem sodelovanja in učinkovitega skupnega odzivanja na aktualne dogodke bomo gradili kapaciteto mreže in s krepitvijo lastnih kompetenc za zagovorništvo vplivali na odločevalce.

Kontaktni osebi: Nina Lukashevich, Andreja Hleb, 01 433 40 24,  slovenska@filantropija.org

Operacijo delno financira Evropska unija in sicer iz Evropskega socialnega sklada. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evrospke kohezijkse politike za obdobje 20014-2020, prednostne naložbe 11.4.

           

Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se