Print header

Vsebinska mreža za podporo prostovoljstvu

Program Slovenske filantropije Slovenska mreža prostovoljskih organizacij, ki deluje kot vsebinska mreža za podporo prostovoljstvu, je do konca septembra 2023 pridobil sredstva na javnem razpisu Ministrstva za javno upravo

Namen programa je krepitev kapacitet prostovoljskih organizacij za razvoj kakovostnega prostovoljstva, razvoj njihove organizacijske strukture ter pridobivanje in širjenje njihovih znanj in veščin s področja prostovoljstva.
Preko  usposabljanj, svetovanja, mentorstva in informiranja bomo spodbudili kakovosten razvoj NVO in organizacij s prostovoljskim programom ter s tem gradili njihove kapacitete.
Pomemben element projekta je povezovanje organizacij in posvetovanje z njimi o vseh ključnih temah na področju razvoja prostovoljstva.
S spodbujanjem sodelovanja in učinkovitega skupnega odzivanja na aktualne dogodke bomo gradili kapaciteto mreže in s krepitvijo lastnih kompetenc za zagovorništvo vplivali na odločevalce.

Kontaktni osebi: Nina Lukashevich, Andreja Hleb, 01 433 40 24,  slovenska@filantropija.org

Aktivnosti financira Ministrstvo za javno upravo iz Sklada za NVO v okviru Javnega razpisa za podporno okolje za razvoj nevladnih organizacij 2019 – 2023.

                                                     

Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se

Slovenska filantropija FIHO
mddsz MJU
Euskladi.si Creatim Ržišnik Perc
Dostavljalec
Copyright © 2021 Slovenska filantropija, vse pravice pridržane | Politika varovanja zasebnosti | PiškotkiProdukcija: Creatim