Print header

Izbrani so predstavniki prostovoljskih organizacij v Svet Vlade RS za razvoj prostovoljstva, prostovoljskih in nevladnih organizacij

18.02.2019

V petek, 15. 2. 2019 je v prostorih Slovenske filantropije potekala predstavitev kandidatov za predstavnike prostovoljskih organizacij v Svet Vlade RS za razvoj prostovoljstva, prostovoljskih in nevladnih organizacij.

Po predstavitvi prisotnih kandidatov je bil izveden postopek imenovanja predstavnikov s soglasjem kandidatov. Imenovanje predstavnikov je bilo doseženo s soglasjem navzočih kandidatov.

Na podlagi zapisnika predstavitve kandidatov je bil sprejet sklep o imenovanju predstavnikov prostovoljskih organizacij in njihovih nadomestnih članov v Svet Vlade RS za razvoj prostovoljstva, prostovoljskih in nevladnih organizacij. 

Za predstavnike prostovoljskih organizacij  v Svet Vlade RS za razvoj prostovoljstva, prostovoljskih in nevladnih organizacij se imenujejo:

  1. 1.     Tereza Novak
  2. 2.     Simona Stegne
  3. 3.     Tilen Lah

Za nadomestne člane predstavnikov prostovoljskih organizacij v Svet Vlade RS za razvoj prostovoljstva, prostovoljskih in nevladnih organizacij se imenujejo:

  1. 1.     Katja Sešek
  2. 2.     Jasna Martinjak
  3. 3.     Ivan Kramberger

Sklep o imenovanju predstavnikov prostovoljskih organizacij.

Vsem imenovanim predstavnicam in predstavnikom iskreno čestitamo in jim želimo uspešno delo v svetu!

Nazaj | Arhiv
Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se