Print header

Seminar Debata v debatnem klubu, pri pouku in pri mladinskem delu

24.09.2014

Za in proti, zavod za kulturo dialoga  vabi na 16-urni seminar Debata v debatnem klubu, pri pouku in pri mladinskem delu. 

Na voljo sta dva termina:

-       10. in 11. oktober na OŠ Maksa Pečarja v Ljubljani,

-       17. in 18. oktobra na Gimnaziji Celje Center v Celju.

Seminarja sta namenjena mladinskim delavcem in delavkam,  učiteljem na vseh stopnjah in vsem, ki delajo v različnih projektih z mladimi.

OKVIREN URNIK Seminar se bo v petek začel ob 15.00 in zaključil ob 20.00 uri, v soboto bo potekal od 9.00 do 18.00 ure. Pričakuje se aktivna udeležba vseh udeležencev in udeleženk. Program bo vseboval naslednja predavanja, vaje in predstavitve:
Osnovni elementi formalne debate.   Krajši debatni formati.   Daljši debatni formati.     Struktura govora. Osnove javnega nastopanja.  Osnove argumentacije.  Priprava zagovorniškega in negacijskega predmeta.  Naloge govorcev. Priprava debate in debata.   Organizacija dela v debatnem klubu. Priprava debatnih trditev. Debatne tehnike in vaje pri pouku in v mladinskem delu. Organizacija javnih debat. Organizacija različnih debatnih aktivnosti.

PRIJAVA Prijavite se tako, da na zainprotiakademija@gmail.com pošljete elektronsko sporočilo, v katerem navedete  ime in priimek, delovno mesto in organizacijo, kjer ste zaposleni, mobitel številko, elektronski naslov. V kolikor bo vaša organizacija  poravnala prijavnino, prosim, da nam pošljete tudi vse podatke za izstavitev računa. Sicer lahko prijavnino plačate tudi z gotovino ob prihodu na seminar ali prinesete s seboj naročilnico. Glede na to, da je število mest omejeno, priporočamo, da prijavo pošljete čim prej. Rok prijave je do zasedbe prostih  mest.

PRIJAVNINA  za seminar je  50,00  EUR in vključuje gradiva, enega od naših debatnih priročnikov in kosilo v soboto.

Seminar Debata v debatnem klubu, mladinskem delu in pouku izvajamo že vrsto let in  so vedno zelo dobro ocenjeni.  Predavatelji/ce našega zavoda so predavale na številnih izobraževanjih v Sloveniji, ki se jih je udeležilo že več kot  1000 udeležencev iz različnih organizacij in šol.  Naši predavatelji/ce so izjemno dobro usposobljeni, seminarji vedno zelo visoko ocenjeni s strani udeležencev in udeleženk, pogosto nas vabijo, da vodimo izobraževanja in predavamo tudi na različnih podobnih seminarjih v tujini, med drugim v ZDA, na Kitajskem, Južni Koreji, Katarju, Turčiji, številnih evropskih državah. 

Več informacij o Za in proti, zavodu za kulturo dialoga si lahko pogledate na www.facebook.com/zainproti, www.zainproti.com, www.zainproti.eu

Nazaj | Arhiv
Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se