Print header

Išče se naj prostovoljec zaposlen v javni upravi 2014

23.02.2015

Slovenska filantropija, združenje za promocijo prostovoljstva, v imenu Slovenske mreže prostovoljskih organizacij razpisuje drugi natečaj za priznanje Naj prostovoljec zaposlen v javni upravi za leto 2014.

S priznanjem želimo izpostaviti osebo, zaposleno v javni upravi, ki v svojem prostem času opravlja prostovoljsko delo in prispeva k večji promociji prostovoljstva med zaposlenimi v javni upravi, saj lahko ti zaradi svojih znanj in izkušenj pomembno prispevajo k prostovoljskemu sektorju.

Izbirali bomo med kandidati, ki sodelujejo pri prostovoljskih projektih in se aktivno odzivajo na potrebe skupnosti ter pozitivno vplivajo nanjo. Kriterija za izbor sta tudi število opravljenih prostovoljskih ur kandidata v letu 2014 ter način promoviranja prostovoljstva med svojimi sodelavci.

Če ste to vi ali se med vašimi kolegi skriva tisti, ki ustreza zgornjemu opisu, ga do 17. aprila 2015 lahko prijavite ali spodbudite k prijavi, da se bo potegoval za Naj naziv.

Prijavitelj je lahko le javna uprava. PRIJAVNICA

Pošljite izpolnjeno prijavnico na naslov: Slovenska filantropija, Poljanska c. 12, 1000 Ljubljana, s pripisom »NAJ PROSTOVOLJEC ZAPOSLEN V JAVNI UPRAVI 2014.«

 Nagrajenca ali nagrajenko bomo slavnostno razglasili na Slovesnem dnevu prostovoljstva, ki bo 19. maja 2015 v Ljubljani.

Ta naziv se posamezniku podeli samo enkrat.

Dosedanji prejemnik naziva NAJ PROSTOVOLJEC ZAPOSLEN V JAVNI UPRAVI: Matej Markovič, zaposlen na Ministrstvu za obrambo Republike Slovenije.

Nazaj | Arhiv
Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se