Print header

Pokaži svojo strast

19.03.2013


Za sodelovanje na festivalu Sejem strasti mladih, ki bo potekal v okviru Evropske prestolnice mladih Maribor 2013, se iščejo frišni, goreči, mladi strastneži. SI TO TUDI TI?
Imaš nenavaden, odštekan, nalezljiv hobi, interes = strast, ki jo želiš predstaviti drugim? 

Sodeluješ lahko tako, da na mb-info@cpm-drustvo.si pošlješ naslednje podatke: ime, priimek, e-mail naslov, leto rojstva, kraj bivanja, kratek opis strasti, kaj potrebuješ za prikaz in koliko časa traja prikaz strasti 

Prijave zbirajo do 29. 3. 2013.

Med prispelimi prijavami bo komisija izbrala tiste strasti, ki so zares nevsakdanje, v katerih se lahko preizkusijo obiskovalci festivala in strasti, ki so v okviru danih pogojev (prostor, čas, sredstva) izvedljive. Zaželena starost strastnežev je od 15 do 30 let.

O izbiri in ostalih pogojih te bomo obvestili najkasneje do 5. 4. 2013. 

Tridnevni festival Sejem strasti mladih bo potekal med 3. in 5. 10. 2013 v Mariboru.

Poišči nas tudi na facebook strani Sejem strasti mladih.

O SEJMU STRASTI MLADIH
Rdeča nit projekta je okušanje nenavadnih strasti (prostočasnih dejavnosti, hobijev, interesov), ki jih imajo mladi. Z aprilom se bodo začele odvijati predigre (prikazi) na različnih lokacijah v Mariboru, kjer bodo mladi strastneži predstavili svoje hobije in hkrati promovirali glavni dogodek - tridnevni festival Sejem strasti mladih. Predstavitve strasti na predigrah in festivalu bodo vabile obiskovalce, da se v njih preizkusijo, in se morda navdušijo za kakšno dejavnost. S tem želimo razbiti mit, da so mladi pasivni in samo sedijo pred računalnikom ali televizijo ter pokazati, da je dandanašnja mladina še kako ustvarjalna in aktivna. Tako predigre kot festival bodo brezplačni in dostopni vsem. Za projektom stoji skupina desetih mladih, naša želja pa je ustvarjalno preživljanje prostega časa in širjenje obzorij. Projekt bomo soustvarjali z mladimi strastneži pod okriljem mariborske podružnice Društva Center za pomoč mladim.

Društvo Center za pomoč mladim-podružnica Maribor
Ob železnici 16, 2000 Maribor
02/331 83 06; 040 585 945
www.cpm-drustvo.si
mb-info@cpm-drustvo.si

Nazaj | Arhiv
Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se